سوالات متداول

  • برای سفارش و خرید محصولات می توانید از 3 روش زیر استفاده کنید:
  •  در سایت باسلام میتوانید از غرفه برنج حاج رزاق تهیه کنید
  •  با شماره تلفن های 09111129086 و 09112125592 تماس حاصل فرمایید.
  •  میتوانید با پیامک یا پیام رسان اجتماعی تلگرام یا واتساپ 09113106476 سفارش خود را تکمیل کنید
  • پست سفارشی: هزینه پست سفارشی برای 5 کیلو 70000 تومان و برای 10 کیلو 130000 تومان و برای هر 20 کیلو 170000 تومن (طبق قوانین پست تا 20کیلو ظرفیت داره) ، زمان تقریبی تحویل مرسوله بر اساس محدوده جغرافیایی بین 3 الی 5 روز است. (تحویل درب منزل)
  • باربری: پس کرایه طبق تعرفه باربری. زمان تقریبی سفارش بر اساس محدوده جغرافیایی بین 48 ساعت تا یک هفته است. (تحویل حضوری در باربری)
  • اتوبوس: پس کرایه طبق تعرفه اتوبوس. زمان تقریبی سفارش بر اساس محدوده جغرافیایی بین 48 ساعت تا یک هفته است. (تحویل حضوری در انبار تعاونی ترمینال)

 

تمام محصولات برنج حاج رزاق در شالیزارهای حاصلخیز شهرستان فریدونکنار که اکثرا طارم محلی می باشد کشت می شود.
در مورد برنج شیرودی و فجر خارج از فریدونکنار کشت می شود که هر منطقه ایی کیفیت خاصی دارد

 

 

به دلیل شرایط محیطی اعم از بالا بودن دما ، مرطوب بودن و همچنین تمیز نبودن محل نگهداری برنج می باشد.

 

 

روش های مختلفی وجود دارد و بهترین روشی که ما انجام دادیم و تجربه کسب کردیم قرار دادن برنجها به یخچال فریزر به مدت 12 الی 24 ساعت است که برای همیشه نابود می شود و آسیبی به برنج نمیرساند

 

 

ارسال ها از نیم کیلو تا 20 کیلو می توانند متغیر باشند، ولی بیشتر از 20 کیلو نمی توانند در یک مرسوله ارسال شوند و باید در مرسوله جدید بسته بندی شوند.
 

 

 

 با توجه به متغیر بودن میزان رطوبت موجود در بافت برنج استفاده شده در زمان پخت، مدت زمان دم کشیدن آن متفاوت خواهد بود. 

 

برنج قهوه‌ای همان برنج سفید است اما پوست کلفت‌تر! دانه برنج چند لایه و پوسته دارد و اگر فقط لایه بیرونی را جدا کنید برنج قهوه‌ای به دست می‌آید که هم ارزش غذایی بیشتری دارد و هم عطر و طعم بهتری. به این برنج‌ها «برنج سبوس‌دار» هم می‌گویند که به خاطر همین لایه‌های بیشتر، ویتامین‌های گروه ب، کلسیم، آهن، منیزیم، منگنز، فسفر، پتاسیم و … بیشتری از برنج خوب سفید دارد. 

 

منظور از برنج کهنه، برنج سال گذشته (۳ ماه تا ۱ سال قبل) است، نه برنجی که سال‌ها از برداشت آن می‌گذرد.

 

 هر چه مدت بیشتری از برداشت برنج بگذرد و به اصطلاح کهنه‌تر باشد، پخت آن بهتر و راحت‌تر بوده و خاصیت رِی کردن بیشتری را نیز داراست. البته با این‌که پخت برنج تازه به دلیل رطوبت دانه‌ها بسیار سخت بوده و احتمال وا رفتن یا خمیر شدنش زیاد است، عطر بسیار زیادی دارد. در مجموع برنج کهنه خوش‌پخت‌تر از برنج تازه می‌باشد.

برنجی که مدتی خوابیده و کهنه شده، بخش عمده‌ای از رطوبت خود را از دست داده و همین موضوع سبب بالا رفتن کیفیتش می‌شود. برخی مواد شیمیایی نه چندان مفید نیز در برنج تازه وجود دارد که به مرور زمان از بین می‌روند.

 برنج تازه عطر بسیار مسحورکننده‌ای دارد، زیرا در میان دانه‌های آن مقداری رطوبت وجود دارد. اما برنج کهنه به علت از دست دادن رطوبت، عطر بسیار کمتری دارد.

به سرعت چند تکه نان روی برنج بگذارید. نان بوی سوختگی را به خودش می گیرد.با پیاز هم می شود بوی سوختگی برنج را گرفت. چند حلقه پیاز را داخل برنج فرو کنید.

 

بازدیدها: 6

پیمایش به بالا